Komend weekend, zaterdag 3 en zondag 4 november, is er werk van mij te zien tijdens de kunstlijn in het kantoor van HRLM stadsglossy.

Het monumentale, drie verdiepingen tellende pand van de HRLM verandert dit weekend in één grote expositieruimte. Ruim 25 Haarlemse kunstenaars zullen hun werk tentoonstellen en verkopen in een tijdelijke expositie.
Zondag 4 november om 14.00 uur zijn Eric J. Coolen en Mylou Frencken aanwezig om HARM-brochures en appels uit te delen. Het Ampzing Genootschap zal er ook zijn.

HRLM heeft voor de expositie kunstenaars uitgenodigd die in de afgelopen jaren in deze glossy hebben gestaan in de rubriek ‘Het atelier van…’. Nu kunt u eens nader kennismaken met de kunstenaars en hun werk. De expositie is doorlopend gratis te bezoeken voor iedereen.

Kunstlijn Haarlem is een evenement voor hedendaagse kunst in Haarlem en omgeving. Elk jaar in het eerste weekend van november kan je het werk zien en kopen van ruim 200 professionele kunstenaars op meer dan 150 locaties.

Open op: 3 & 4 november
van: 10.00 tot 19.00 uur
Locatie: HRLM kantoor, Kenaupark 22

Saturday 3 & sunday 4 november my work is presented during the Haarlem Art-fair at the office of HRLM glossy.

The monumental building, three-story building will transform into a big exhibitionspace. Work is presented of more than 25 Haarlem based artists. And on sunday from 14.00 o’clock there is a special program.

HRLM glossy has invited artists that have been highlighted in the magazines section ‘The studio of… ‘ HRLM now gives you the opportunity to see their work. The exhibition is free and open the whole weekend.

Kunstlijn Haarlem‘ (Haarlem Art-route) is a contemporary art event in Haarlem and its surrounding area. Each year during the first weekend of november work is shown of more than 200 artists at more than 150 locations.

date: november 3 & 4
time: 10.00 – 19.00 hours
location: HRLM glossy, Kenaupark 22