Zaterdag 30 november is een overzichtstentoonstelling geopend in het Kennemer Theater te Beverwijk. Graag nodig ik iedereen uit om op deze solo mijn werk van de afgelopen paar jaar te bezichtigen en als eersten aanwezig te zijn bij een sneak-preview van het begin van een grootschalig werk dat uit 44 delen zal bestaan, getiteld ‘Gotham City’ .

De expositie is t/m 6 januari 2014 te zien op de bovenverdieping van het Kennemertheater aan het Kerkplein 1 te Beverwijk. Voor openingstijden en andere informatie kunt u kijken op www.kekbeverwijk.nl


Zaterdag 30 november is een overzichtstentoonstelling geopend in het Kennemer Theater te Beverwijk. Graag nodig ik iedereen uit om op deze solo mijn werk van de afgelopen paar jaar te bezichtigen en als eersten aanwezig te zijn bij een sneak-preview van het begin van een grootschalig werk dat uit 44 delen zal bestaan, getiteld ‘Gotham City’ .De expositie is t/m 6 januari 2014 te zien op de bovenverdieping van het Kennemertheater aan het Kerkplein 1 te Beverwijk. Voor openingstijden en andere informatie kunt u kijken op www.kekbeverwijk.nl