Spin-achtige trillende paraplustaketsels, worden door middel van een schakelaar met interval in beweging gezet, waarna 2 led-lampjes oplichten en het ding begint te trillen. Geen enkele ‘spin’ beweegt hetzelfde. De een draait rondjes, een ander schuift vooruit, weer een ander schud heel heftig, en weer een ander juist heel minimaal. In totaal bewegen er 8 door de ruimte.Spider-like shaking umbrella skeletons are brought to life by a small switchboard with interval. Led lights lighten up and the machine starts to shake: they turn, walk, vibrate, wobble, move, shake heavily or smooth. Each machine moves and sounds differently.

This was part of a serie of weekends organised by Nieuwe Vide, called Lunchclub (de luxe), with a programme consisting of image, sound, food, dj’s, vj’s and other visual artists.