EEN JUBILEUMTENTOONSTELLING 18.09.16 – 23.10.16 OPENING ZONDAG 18 SEPTEMBER – 16.00 UUR

KUNSTENAARS: TRIK | MARINUS FUIT | JEROEN KRAMER | MARISSA EVERS  | ANDRE PIELAGE | RONALD RUSELER | ARTHUR KEMPENAAR | ELLEN DE VRIES | ROSANNE VAN DER MEER | KALEB DE GROOT | VINCENT UILENBROEK  | RAOUL KRAMER | CEES KRIJNEN | MAARTJE OVERMARS | ROB BOUWMAN | JAN MAARTEN VOSKUIL | ERIC MARTIJN | FRANK HAVERMANS | TOM ABBINK | L UCAS HOEBEN | PIETJANKE FOKKEMA | JIKKE VAN LOON | ANKE RODER | ANNO DIJKSTRA | CECILE VAN HANJA | RON AMIR | VEERLE THOBENRUTGER VAN DER TAS | FRANS VENDEL | YTJE VEENSTRA | EVA PEL | STEFAN KASPER | JANNEKE HOPMAN | HELMUTH VAN GALEN | ROBERT LAMBERMONT | KIM HABERS | SASKIA BURGGRAAF | TONNEKE SENGERS | RENE VAN DEN BOS | PETER BRUNSMANN | MARIJE GERTENBACH | KUNO GROMMERS | MARGREET BOUMAN | ERIK DE BREE | EDUARD BEZEMBINDER | THOMAS WILDNER | RUTH VAN VEENEN