RTI, Redundant Technology Initiative is een project, met als thuisbasis Sheffield. Oude afgedankte computers worden hergebruikt voor hele andere doeleinden dan waar ze oorspronkelijk bestemd voor zijn. Voor deze tentoonstelling zijn een groep kunstenaars met verschillende disciplines uit Nederland benaderd door Nieuwe Vide om samen te werken en ter plaatse de tentoonstelling vorm te geven. Er zijn video’s gemaakt (op een heel bewerkelijke/omslachtige manier om uiteindelijk vertoond te kunnen worden via het systeem van de oude computers) voor de ‘video-wall’. Er is geluid gemaakt via de computers, op de beeldschermen (+computers) in de stellage (links en rechts van de pac-man muur) waren eveneens diverse beelden en teksten te zien, sommige interactief. Er zijn computers en toetsenborden uit elkaar gehaald om puur als materiaal te gebruiken. Zo is de pac-man projectiemuur gemaakt van de kast/behuizing van computers.

In plaats van een opening aan het begin van de ‘work-in-progress’ periode is er halverwege de samenwerking een vertoning geweest, en op de laatste dag een afsluiting, met pac-man competitie (met handicap: er ontbraken een aantal delen uit de muur).