BuroBeukorkest presenteert:

THE CONDUCTOR TALES – CITY WALK

een tentoonstelling met muziek en live performances

opening: vrijdag 1 september vanaf 19.30 uur

 

Deze expositie is een set-up voor animatiefilms en live performances. Rik van Iersel bouwt in samenwerking met Wessel Verrijt, Johanna Schweizer, Marie Caye en Jérôme Siegelaer een installatie als decorum voor live performances en een stop-motionfilm. Architectuur en cityscapes vormen het uitgangspunt voor sculpturen, schilderijen en tekeningen van Rik van Iersel, Anuli Croon, Marissa Evers, Rik Koster. De verschillende werken creëren vanuit diverse technieken en werkwijzen een omgeving waar verhalen ontstaan.

De opening heeft een programma met verschillende optredens en performances van o.a. SENGA ETNA, G.W.SOK, Toktek, Kathy Ziegler, Nick LeBeat, Bart van Dongen en meer.

 

Tijdens de expositie zullen op 3 , 17 , 24 september try-outs gehouden worden rondom de animatie ‘The Conductor Tales – City Walk’  met live muziek van SENGA ETNA en diverse gasten (oa. Toktek, Marc Constandse, Bart van Dongen, G.W.SOK en Two Pin Din, …).
Hiervoor geldt een entree van €7,50

expositie: BuroBeukorkest – The Conductor Tales – City Walk
tentoonstelling & muziek; 10 jaar Beukorkest
curator/conductor: Rik van Iersel
van: 1 tm 24 september 2017
opening: vrijdag 1 september vanaf 19.30 uur
locatie, adres: TAC, Vonderweg 1- 5611BK – Eindhoven

foto boven: werk van Rik Koster & Marissa Evers