15 augustus t/m 19 september 2021
Galerie Espace Enny
.
opening zondag 15 augustus 15:00 uur
.

door Simon Angel,
ambassadeur cultureel diplomaat voor de beeldende kunst
en Maarten Buser, dichter en kunstcriticus
.
Deelnemende kunstenaars:
Kees Bierman, Sjoerd Buisman, Marissa Evers, Kuno Grommers, Klaas Gubbels, Bart Kelholt, Marianne Lammersen, Herbert Nouwens,  Cornelius Rogge en Jan Maarten Voskuil
.

Sporen van architectuur brengt tien kunstenaars samen, die al onderzoekende hun oeuvre vormgeven. Daarbij hebben ze veel aandacht voor hun materialen en technieken en voor de traditie waarin ze werken. Ze zijn streng en precies in het maken; het kunstwerk is niet zomaar af, maar vereist de nodige aandacht voor het de wereld in mag. Gedeelde inspiratiebronnen zijn architectuur én hoe de mens zich daarin beweegt. Toch zijn die invloeden niet altijd direct af te zien aan hun werk. Deze tentoonstelling nodigt u dan ook uit om op zoek te gaan naar de sporen van architectuur in de kunst van deze onderling diverse kunstenaars.

Galerie Espace Enny
Dorpsstraat 14, 6998 AB Laag Keppel
info@espaceenny.nl
open op afspraak: vrijdag- t/m maandag middag, van 14.00 tot 17.00 uur