Grote Berg 90 in Eindhoven (naast motta bookstore), vanaf 5 uur , melle de boer – yuri landman – jean pierre coumans (psychadelic art ) erwin thomasse – joshua van iersel – thom dube – teun jansen – bart maris – marissa evers – bas van loon – rik van iersel – woody veneman en een zingende stoel – heet brood – younes riad , en klinkbare hapjes en gezang en trompetgeschal !

tijdens de DUTCH DESIGN WEEK, van 23 oktober t/m 31 oktober, door heel Eindhoven: design, eten en muziek

(aldus rik)

Grote Berg 90 in Eindhoven (next to motta bookstore), with new works of : melle de boer – bart maris – marissa evers – joshua van iersel – erwin thomasse – teun jansen – bas van loon – thom dube – psychadelic art by jean pierre coumans – rik van iersel – heet brood – a singing chair – woody veneman – younes riad – IT WILL HAVE ITS LOOKS AND SOUNDS ,WITH THE SMELL OFF ?? AND ???

during the DUTCH DESIGN WEEK, 23 october – 31 october, in eindhoven: design, food and music!