Een wandeling van het Centraal Station in Eindhoven naar ‘de Grote Berg’, waar Buro Beukorkest in 2010 tijdelijk gehuisvest was, langs futuristische architectuur, steegjes en een enkel oud pand dat de bombardementen van de oorlog heeft overleefd. De vorm is geïnspireerd op een doorkijk van twee gebouwen die op deze route ligt, ‘de Admirant’ (het oude Philips hoofdkantoor ‘de bruine heer’ naast de woontoren, het hoogste gebouw van Eindhoven) aan de Emmasingel gelegen.A walk from Eindhoven Central Station, to ‘Grote Berg’, the street where Buro Beukorkest was located in 2010. The walk leads you along futuristic architecture, alleys and the single buildings that have survived the bombings of the war. The shape is inspired by a picture made on this route of ‘the Admirant’ (former Philips headquarters building, next to the highest building of Eindhoven) in the Emmasingel.